Zelf CreativeScan inzetten voor jouw klanten of studenten?

CreativeScan is de ondernemerstest voor de creatieve sector in Nederland. Het geeft de kans om op een andere manier in gesprek te komen over iemand zijn ondernemerschap, waar hij staat en wat er nodig is om een betere creatief ondernemer te worden. We geven tevens trainingen om nog beter de diepgang en achtergronden van de CreativeScan te begrijpen, profielen te herkennen en een goede analyse te kunnen maken.

Ben je coach, bedrijfsadviseur, docent, projectleider van een ondernemerschapstraject of werkzaam voor een Centre of Entrepreneurship, dan is reseller worden van CreativeScan zeker iets voor jou.

 

Credits

Er zijn twee mogelijkheden. CreativeScans kunnen worden ingekocht bij CreativeScan in de vorm van zogenaamde credits. Een credit geeft recht op het doen van een CreativeScan. Wanneer jouw klant een CreativeScan heeft afgerond, krijgt hij direct toegang tot het uitgebreide rapport, tenzij jij dat uitdrukkelijk niet wilt, dan kun je dat ook uitzetten. Mag de klant wel zijn rapport direct inzien, dan heeft hij direct ook toegang tot het Entrepreneur Platform. Daarmee kan jouw klant online zijn rapport doorlopen en ook online starten met het ontwikkelen van zijn ondernemerschap. Indien gewenst kun jij (en of jouw collega adviseurs en coaches) op het Entrepreneur Platform, dus online, als coach worden gekoppeld aan jouw klanten. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in.

 

Affiliate

Een andere mogelijkheid is CreativeScan in te zetten als een manier om bezoekers op je eigen website een CreativeScan te laten doen. Je kunt er ook voor kiezen hierbij als coach direct gekoppeld te worden aan de bezoeker die via jouw website een CreativeScan heeft gedaan. Op die manier kun je direct en inhoudelijk in contact treden met bezoekers aan jouw website. Wil je meer informatie hierover? Vul onderstaand formulier in.

  Je naam *

  Jouw organisatie

  Jouw e-mail *

  Onderwerp

  Ja, ik heb interesse om reseller te worden, middels:

  CreditsAffiliate

  Je bericht