Lees hier de spontane reacties van gebruikers.

Regelmatig krijgen we spontaan feedback van mensen, vaak positief en soms negatief. Hieronder hebben we de leukste reacties voor jou weergegeven. Onderaan kun je zelf ook jouw reactie kwijt, als je dat wilt.

Ik was nog wel eens onzeker over mijn werk. Dit bleek ook uit de uitslag van de scan. De vaardigheden waarop ik het minst scoorde heb ik dan ook geselecteerd om aan te werken. De e-learning van CreativeScan heeft mij geholpen bij het vergroten van mijn marktgerichtheid, sociale oriëntatie en dominantie. Op deze wijze werken aan mijn ondernemerschap vond ik leuk, leerzaam en is heel effectief gebleken! Ik sta nu zelfverzekerd en met trots achter mijn werk en dit is terug te zien in mijn resultaten.

Anne Vermaat, designer

Ik heb CreativeScan gedaan en hierdoor meer zicht gekregen op mijn kwaliteiten en valkuilen als creatief ondernemer.

De 360 gradenscan verzorgd door andere mensen gaf een prachtig beeld hoe zij naar mij kijken. Wat zij vinden dat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. Heel mooi om te zien is dat ieder van hen weer een andere invalshoek heeft. En dat geeft een heel verrassende uitslag!

Alles bij elkaar geeft CreativeScan daardoor een heel mooi beeld van waar ik als ondernemer goed in ben en wat de minder sterke kanten zijn.
Als je dat in beeld hebt kun je daarop als ondernemer anticiperen.

Leon van Mook, Muziekschool Muziek op Maat

Ik was niet heel erg verbaasd over de uitslag, het is wel fijn bevestigd te worden in wat je van jezelf en je eigen bedrijf denkt.

Hadassa Smit, Hadassa Theaterproductie

Ik ben hier bijzonder blij mee en zeer tevreden over.

Terwijl ik het nu nog vluchtig heb ‘doorgebladerd’ kan ik al zeggen: wat een doeltreffend en helder verslag. Goed doordacht, onderbouwd en genoeg tips en aanwijzingen om op door te gaan en mijn ondernemerschap te verbeteren.

Hartelijk dank dat ik kon deelnemen. Ik zal hier zeker mijn voordeel mee doen.

Rian van Nieuwkerk, kunstenaar, Galerian en Riann

Dlnrs @Creatiefzuid erg enthousiast na afloop workshop ondernemersvaardigheden door @creative_scan #daardoenwehetvoor Dank Mariël!

Jolanda Peters, CreatiefZuid

Wil je jouw ervaring ook met ons delen? Graag.

Verstuur

Jouw reactie wordt gescreend op spam of ongewenste inhoud en dan geplaatst.

Vermeld in het bericht alleen je naam als jij dat wilt.